onsdag 29 juni 2011

Fantastiska underbara sommar!

Vi bara njuter nu, hela familjen! Så härligt med riktig sommar och vi är lediga tillsammans. Igår hade Miranda avslutning på dagis och flyttade upp en avdelning, stora tjejen! Och sen efter det styrde vi bilen mot Torsås där Saga & jag var på mormors grav och gratulerade henne på födelsedagen med en bukett rosor medan Alfred & Miranda plaskade i poolen hos John & Sara och barnen. Jag hann också med några dopp i poolen innan vi fick idén att åka och plocka lite jordgubbar. Barnen var överlyckliga när de fick spring runt i jordgubbslandet och äta så mycket jordgubbar de ville. Det var knappt de var sugna på jordgubbar och mjölk när det serverades till kvällsmat.



Idag tog vi det lugnt en stund på förmiddagen, frukost sent, Miranda invigde nya plaskpoolen, kaffe och isglass i gräset... Gôtt!


Sen efter lunch packade vi fikakorg, filtar, handdukar, badkläder och en herrans massa till och körde över bron till Möllstorp där vi hade en superhärlig eftermiddag tillsammans med Sara, Alice och Julia! Mys! Man kan ju inte annat än älska sommaren!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!!