torsdag 19 juli 2012

Ytterligare semesterhäng

Jag fortsätter väl att berätta vad vi har sysslat med på vår semester, om inte annat för att jag själv ska komma ihåg allt mysigt vi har gjort.

Semesterdag 11

Denna torsdags eftermiddagen hade vi sån lyx att Hanna och Andreas ställde upp och var barnvakt så att Alfred och jag fick en stund för oss själva. Vi hade hoppats på några soliga timmar så att vi bara kunnat lägga oss och slappa på stranden, men det var blåsigt och regnet hängde i luften så soltimmarna blev sovtimmar på en filt och under en annan filt, på en strand på Öland. Samt lite myspicknick med ost och kex. Innan vi hämtade barnen så hann vi också in på Second Hand och hittade 50-tals-utstyrsel till Alfred som han ska ha på Rockbillyfesten på lördag. Barnen hade haft det jättebra hos Hanna och Andreas, de hade varit på Skälby och sen mumsat jordgubbar.

Semesterdag 12

På fredagen stack vi iväg till min bror i Torsås eftersom jag ville ha lite hjälp med att sy min kjol till Rockabillyfesten. Barnen lekt och hade det skoj och innan vi begav oss hemåt så åkte vi upp till Gullabo och  hälsade på barnens gammelfarmor, som blev så glad över vårt besök!

20120706_163029[1]20120706_195042[1]

På kvällen hann vi även med lite ridning hos grannarna! Vi har nämligen haft det så lyxigt, att grannarna har haft 3 shettisar gåendes på trädgården i två veckor.

Semesterdag 13

Lördagen var först en slappdag, men sen kom vi på fötter och åkte in till Kalmar för att handla lite och sedan blev det lunchpizza i Långviken, vilket var jättemysigt! På kvällen åkte Alfred iväg på 25-årspartaj.

 552270_420571764648979_1382610873_n

Semesterdag 14

Började också lugnt, med hemma mys i trädgården, tjejerna sprang i vattenspridaren. När Alfred vaknat till liv efter gårdagens party så tog vi cyklarna ner till Kolboda där vi köpte oss varsin glass. På eftermiddagen bar det av till Kalmar igen, den här gången för att se filiokus Fredrik som uppträdde i stadsparken. Jag får nog säga att förra söndagens uppträdande med orkester pop var betydligt bättre. Astrid och Weronica mötte upp oss i stadsparken och vi tog ett gemensamt beslut att ta med kinamat hem som vi njöt av i deras nya utemöbler. Den här kvällen var det så hett så efter maten packade vi in familjerna och for ner till Sandvik för att bada. För vissa blev det årets första! Det var riktigt skönt i vattnet och vi kunde vara i och plaska länge, trots att klockan var över sju!

1 kommentar:

  1. Heeej!
    Nu får du ta tag i bloggandet igen! Så roligt att kunna följa din blogg ju när vi inte hörs så ofta :)!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!!