tisdag 19 juli 2011

Mums

Saga har fått börja smaka på lite mat. Jag ville först att vi skulle vänta, jag ville att hon skulle få vara liten bebis lite längre, inte ha så bråttom med att hon ska bli stor. Men så är hon så väldigt nyfiken på vår mat. Hon följer gaffeln från tallrik till mun och sträcker ut sina händer mot smörgåsen eller glaset. Så då blev vi så sugna på att testa hur hon skulle reagera när hon verkligen fick smaka. Så i lördags kokade Alfred lite palsternacka och mosade ihop med bröstmjölk. Och Saga var med på noterna direkt! Inga skumma miner eller rysningar. Härligt!
Nåt annat som Saga tycker är väldigt spännande just nu är sina fötter. Hon satt i soffan hos mig nu ikväll helt "ihopfälld" och smakade på sina tår. Men så fort hon såg att Alfred fått fram kameran så tittade hon bara på den. Men några bilder blev det i alla fall.


1 kommentar:

  1. Åh, lilla tjejen... så kul att hon och Isak ligger så nära i utvecklingen. Hoppas hon fortsätter att gilla maten! Isak gjorde det i början, men nu äter han bara gröt och fruktpure, inget annat gillar han längre. Tom fötterna är godare! ;)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!!